Sokat dolgoztunk azon, hogy minden a helyére kerüljön, de örömmel jelentjük be, hogy végre hivatalosan is elindult a yes.pharma Súlycsökkentő Életmódváltó Program! A zárt Facebook csoportunkban sok kérdés érkezett, hogy miről is szól a program, így most röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat! A Program alapvetően négy alappillére épül, amelyek kiegészítik és támogatják egymást. A négy alappilér a következő: heti három online edzés, diétás étrend, a fogyást támogató kapszulák és a vacsorát helyettesítő Pajzsmirigy+Slim Shake.

 

1. Online edzések

 

A csoportban heti három alkalommal ingyenes online edzésekkel várjuk az életmódváltókat. A sikeres fogyáshoz a megtervezett és pontosan betartott étrend elengedhetetlen, a rendszeres mozgás azonban további segítséget nyújt ehhez. A mozgással nem csak azt érjük el, hogy vékonyabbak leszünk, de sokkal formásabbak is. Ráadásul a rendszeres mozgás kihat a közérzetünkre, fokozza az anyagcserénket és segít abban a testtömeget a megfelelő élettani határok között tartani.

A csoportban jóga és gerinctorna várja a tagjainkat. Nem kell azonban amiatt aggódnod, hogy kezdőként nem bírod majd a tempót: yes.pharma Súlycsökkentő Életmódváltó Programban olyan edzésekkel fogsz találkozni, amelyekbe kezdőként is belevághatsz. A cél nem az, hogy elriasszunk, hanem, hogy veled is megszerettessük a rendszeres testmozgást. Néhány alkalom után már érezni is fogod, hogy mennyivel javul a közérzeted és garantáltan feltöltődsz majd energiával.

 

 

2. Súlycsökkentő étrend

 

A diétád második alappillére az étrend. A mintaétrendben 16 reggeli, 16 ebéd és 16 uzsonna szerepel. Használhatod mozaikszerűen vagy követheted az előre összeállított étrendet. Amennyiben mozaikszerűen használod, akkor te magad állíthatod össze, hogy adott napon melyik reggelit, ebédet és uzsonnát szeretnéd elfogyasztani. Az egyetlen kikötés, hogy adott napon ne csak egy reggelit vagy ebédet válasz, hanem mindegyik étkezésedhez a füzetben lévő receptek közül kell választanod.

A kalóriadeficit legkönnyebben diétával érhető el. Mi is az a kalóriadeficit? Röviden arról van szó, hogy a szervezetünk energiaszükségleténél kevesebb kalóriát viszünk be. A testünknek energiára van szüksége a mindennapi tevékenységünk fenntartásához és ezt az energiát a táplálékokkal vesszük magunkhoz. Amikor a kalóriabevitel nem fedezi ezt az energiát, a testünk elkezdi lebontani a zsírszöveteket, ezáltal pedig beindul a fogyás.

Az Étrendfüzetet úgy állítottuk össze, hogy a napi három étkezés megközelítőleg 1 500 kalóriát tartalmazzon, a vacsorát pedig a Pajzsmirigy+Slim Shake-kel helyettesítheted.

A Súlycsökkentő étrend az Életmódcsomagoknál érhető el, külön megvásárlására nincs lehetőség.

 

 

1. Pajzsmirigy kapszulák

 

A Program harmadik alappillére a pajzsmirigy-támogató kapszulák. A bennük lévő összetevők hozzájárulnak a pajzsmirigyed normál működéséhez és az erőteljesebb súlycsökkentéshez.

Ha a súlycsökkentés a cél, akkor tisztában kell lennünk az anyagcsere-folyamatok fontosságával. Éppen emiatt tartjuk fontosnak, hogy az Életmód szerves részei legyenek  a Pajzsmirigy+Slim és a Pajzsmirigy+Slim Gold kapszulák.  A bennük lévő keserű narancs kivonat támogatja a zsír- és  szénhidrát anyagcserét, segíti
a zsírbontást. Hozzájárul a súlycsökkentéshez.

A pajzsmirigy zavarok következtében a zsír- és szénhidrát anyagcsere lelassulhat, ezáltal ugyanannyi kalória bevitel mellett kúszhatnak fel a plusz kilók. A Pajzsmirigy+ Slim összetevők egyedi kombinációjával támogatja a testsúly kontrollt, illetve a pajzsmirigy normál működését. A benne lévő keserű narancs kivonat támogatja a zsír- és szénhidrát anyagcserét, segíti a zsírbontást.

A Pajzsmirigy+Slim Gold extra szelénnel járul hozzá a pajzsmirigy normál működéséhez. A sáfrányos szeklice olajban lévő CLA és a Keserű narancs még erősebb súlycsökkentésedről gondoskodik. A szelén egy nagyon fontos nyomelem, amely hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A pajzsmirigy termékcsalád minden tagja organikus formában tartalmaz szelént.

 

 

4. Pajzsmirigy+Slim Shake

 

A diétád negyedik alappillére a Pajzsmirigy+Slim Shake. Ahogyan a Súlycsökkentő étrendnél már szó volt róla, az étkezések szerves részét képezi a Shake, hiszen a diéta alatt a vacsorát minden esetben ez helyettesíti. A Pajzsmirigy+Slim Shake mennyei epres ízével kielégítheted az édesség utáni vágyadat, sűrű, pudingos állaga pedig kellően eltelít, ráadásul csak 233 kcal-t viszel be egy adaggal. Nem csak a vacsorát, de két étkezést helyettesíthetsz vele.

A Shake azonban nem csak egy, de akár napi két főétkezés kiváltására is alkalmas. Használata mellett azonban figyelj oda a rendszeres és változatos táplálkozásra is (ehhez a receptfüzet nyújt nagy segítséget).

 

 

 

 

Kíváncsi vagy azok véleményére, akik már elkezdték?

yes.pharma Súlycsökkentő Életmódváltó Programot már többen is elkezdték. Emellett több olyan tagja is van a csoportunknak, akik tesztelőként vesznek részt a programban. Ha még bizonytalan vagy és szeretnéd megtudni mások őszinte véleményét, akkor csatlakozz a csoportunkhoz!