Pajzsmirigy+Slim SHAKE és GOLD csomag

🖤Pajzsmirigy+Slim SHAKE + Pajzsmirigy Slim Gold csomag🖤

Rendeld meg kedvezményesen az új isteni epres🍓 Pajzsmirigy+Slim Shake-et és a Pajzsmirigy+Slim Gold-ot AJÁNDÉK🎁 akcióban.  2 Pajzsmirigy+Slim SHAKE + 1 Pajzsmirigy+Slim Gold mellé ajándékba adunk még egy shake-et és még egy doboz kapszulát!

 

 

Pajzsmirigy+Slim SHAKE mennyei epres ízével nem csak kielégítheted az édesség utáni vágyadat, de sűrű, pudingos állaga miatt kellően eltelít és csak 233 kcal-t viszel be egy adaggal. Nem csak a vacsorát, de két étkezést helyettesíthetsz vele. Az elkészítésére sem kell hosszú időt szánnod, csupán néhány percet: tejjel, növényi tejjel vagy akár vízzel elkeverve egy szempillantás alatt elkészül ez a fehérjedús, kollagénes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, finom turmix.

Szelén tartalmával pedig hozzájárul a pajzsmirigyed normál működéséhez.

ADAGOLÁS:

  • 30 g turmixpor + 3 dl, 1,5% zsírtartalmú tej
  • 45 g turmixpor + 3 dl növényi tej

Szóját és laktózt tartalmaz. Nyomokban glutént és tojást tartalmazhat.

.

A Pajzsmirigy+Slim GOLD étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a gyógyszert, nem gyógyít betegséget. Gyógyszer mellé szedhető, de helyette nem. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

Mikor és hogyan vegyem be a kapszulákat?

A reggeli étkezés után vegyél be 2 darab PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD kapszulát. A kapszulákat szétrágás nélkül, bő folyadékkal javasolt bevenni.

Az ajánlott kúrát 3 hónap után, igény szerint megismételheted.

Mennyi szelént tartalmaznak a kapszulák?

A szelén egy nagyon fontos nyomelem, amely hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A PAJZSMIRIGY termékcsalád minden tagja organikus formában tartalmaz szelént, szelénes élesztőporként. A kúrában szereplő napi adag (2 db PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD  kapszula) a szelénbevitelt illetően 120 µg mennyiséget jelent.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) által megállapított vitaminok, ásványi anyagok legfelső tolerálható szintje (UL, Upper Level érték) szelénre vonatkozóan 300 µg így, ha más szelénes készítményt is szedsz, mindenképpen figyelj arra, hogy ne lépd át a felső szintet.

 

Pajzsmirigy+Slim SHAKE és GOLD csomag

A csomag 3 doboz Pajzsmirigy + slim SHAKE-et  és 2 doboz Pajzsmirigy+Slim GOLD-ot tartalmaz.

34450 Ft 20970 Ft
Kosárba