Pajzsmirigy + slim GOLD 2+1 ajándék akció

✨ Exkluzív csomagajánlatunk most limitált ideig visszatért! ✨

🦋Extra organikus szelén pajzsmirigyedért, még erősebb összetétel fogyásodért 💪

Rendeld meg  kedvezményesen a 3 darabos Pajzsmirigy+slim GOLD 🥇 csomagot!

A harmadik dobozt most ajándékba 🎁 adjuk 😉

 

 

A Pajzsmirigy+Slim GOLD étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a gyógyszert, nem gyógyít betegséget. Gyógyszer mellé szedhető, de helyette nem. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

Mikor és hogyan vegyem be a kapszulákat?

A reggeli étkezés után vegyél be 2 darab PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD kapszulát. A kapszulákat szétrágás nélkül, bő folyadékkal javasolt bevenni.

Az ajánlott kúrát 3 hónap után, igény szerint megismételheted.

Mennyi szelént tartalmaznak a kapszulák?

A szelén egy nagyon fontos nyomelem, amely hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A PAJZSMIRIGY termékcsalád minden tagja organikus formában tartalmaz szelént, szelénes élesztőporként. A kúrában szereplő napi adag (2 db PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD  kapszula) a szelénbevitelt illetően 120 µg mennyiséget jelent.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) által megállapított vitaminok, ásványi anyagok legfelső tolerálható szintje (UL, Upper Level érték) szelénre vonatkozóan 300 µg így, ha más szelénes készítményt is szedsz, mindenképpen figyelj arra, hogy ne lépd át a felső szintet.

Pajzsmirigy + slim GOLD 2+1 ajándék akció

Pajzsmirigy + slim GOLD 2+1 ajándék akció

11980 Ft
Kosárba