# Nyáron is  tégy pajzsmirigyedért, fogyásodért, és a kirobbanó formádért!  

🦋Extra organikus szelén pajzsmirigyedért, még erősebb összetétel fogyásodért 💪

Ne maradj le! ⌛

 

A Pajzsmirigy+Slim GOLD,  Pajzsmirigy+ENERGIA étrend-kiegészítők, nem helyettesítik a gyógyszert, nem gyógyítanak betegséget. Gyógyszer mellé szedhetők, de helyette nem. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

Mikor és hogyan vegyem be a kapszulákat?

A reggeli étkezés után vegyél be 2 darab PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD kapszulát, és 2 db PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulát. A kapszulákat szétrágás nélkül, bő folyadékkal javasolt bevenni.

A   PAJZSMIRIGY+ENERGIA  ginzeng tartalmának adaptogén hatása miatt, 6 hét folyamatos szedés után egy rövid, egy hetes szünetet érdemes beiktatni. Ezt követően a kúra tovább folytatható.

Mennyi ideig tart a kúra?

Csomagunk 2 hónapra elegendő lesz számodra. 2 hónap után a kúrát igény szerint megismételheted.

Mennyi szelént tartalmaznak a kapszulák?

A szelén egy nagyon fontos nyomelem, amely hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A PAJZSMIRIGY termékcsalád minden tagja organikus formában tartalmaz szelént, szelénes élesztőporként. A kúrában szereplő napi adag (2 db PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD  kapszula) a szelénbevitelt illetően 120 µg mennyiséget jelent, ( 2 db PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula) a szelénbevitelt illetően 100 µg mennyiséget jelent.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) által megállapított vitaminok, ásványi anyagok legfelső tolerálható szintje (UL, Upper Level érték) szelénre vonatkozóan 300 µg így, ha más szelénes készítményt is szedsz, mindenképpen figyelj arra, hogy ne lépd át a felső szintet.

Ismerd meg a csomagodban lévő Pajzsmirigy kapszulákat:

PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD:

  • A keserű narancs kivonat támogatja a zsír- és szénhidrát anyagcserét, segíti a zsírbontást. Hozzájárul a súlycsökkentéshez.
  • A CLA kivonat gátolja a zsírszövet képződését.
  • Az organikus szelén hozzájárul a  normál pajzsmirigyműködés támogatásához és a haj normál állapotának fenntartásához.

PAJZSMIRIGY+ENERGIA:

  • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
  • A ginzeng szerepet játszik a fáradtság elleni küzdelemben. Hozzájárul a normál fizikai és szellemi erőnlét megőrzéséhez. Hozzájárul a normál koncentráció megőrzéséhez és a memória fenntartásához.
  • A B3-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

 

3 doboz PAJZSMIRIGY+SLIM GOLD  

🎁1 doboz AJÁNDÉK PAJZSMIRIGY+ENERGIA 🎁

+ 990 Ft postaköltség 
13650 Ft
Kosárba