Pajzsmirigy+Energia

Megelégelted az állandó fáradtságot? 😴

Akkor NEKED alkottuk meg a PAJZSMIRIGY+ENERGIA  kapszulát. 😍

A Pajzsmirigy+Energia étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a gyógyszert, nem gyógyít betegséget, gyógyszer mellé szedhető, helyette nem. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mikor és hogyan vegyem be a kapszulákat?

A reggeli étkezés után vegyél be 2 darab PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulát. A kapszulákat szétrágás nélkül, bő folyadékkal javasolt bevenni.

Az ajánlott kúrát 3 hónap után, igény szerint megismételheted.

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA ginzeng tartalmának adaptogén hatása miatt, 6 hét folyamatos szedés után egy rövid, egy hetes szünetet érdemes beiktatni. Ezt követően a kúra tovább folytatható.

Mennyi szelént tartalmaznak a kapszulák?

A szelén egy nagyon fontos nyomelem, amely hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A PAJZSMIRIGY termékcsalád minden tagja organikus formában tartalmaz szelént, szelénes élesztőporként. A kúrában szereplő napi adag (2 db PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula) a szelénbevitelt illetően 100 µg mennyiséget jelent.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) által megállapított vitaminok, ásványi anyagok legfelső tolerálható szintje (UL, Upper Level érték) szelénre vonatkozóan 300 µg így, ha más szelénes készítményt is szedsz, mindenképpen figyelj arra, hogy ne lépd át a felső szintet.

 

Pajzsmirigy+Energia
2490 Ft
Kosárba

Napi bevitel (2 kapszula) hatóanyagtartalma:

Magnézium
100 mg
NRV: 100% *

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B3-vitamin
16 mg
NRV: 100% *

A B3-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Vas
14 mg
NRV: 100% *

A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

Szelén
100 µg
NRV: 181.8% *

A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez és a haj normál állapotának fenntartásához.

Mate kivonat (ebből koffein 50 mg)
250 mg

A mate kivonat hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Szerepe van a szervezet normál energiaszintjének fenntartásában

Ginzeng kivonat (ebből ginzenozid 8 mg)
80 mg

A ginzeng szerepet játszik a fáradtság elleni küzdelemben. Hozzájárul a normál fizikai és szellemi erőnlét megőrzéséhez. Hozzájárul a normál koncentráció megőrzéséhez és a memória fenntartásához.

Sáfrány kivonat
5 mg

A sáfrány hozzájárul a lelki egyensúly és a jó közérzet fenntartásához. Hozzájárul a normál relaxációhoz.

* NRV = a hatóanyag mennyisége a felnőtt beviteli referenciérték százalékában
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire ajánlható a yes.pharma PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA összetevői közül a szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, míg a fáradtság ellen folytatott harcban mind ásványi anyagok, mint a magnézium és a vas, mind vitamin, mint a B3-vitamin, mindezek mellett pedig növényi kivonatok, mint a mate és a ginzeng is részt vesznek.

Mely összetevő járul hozzá a normál pajzsmirigyműködéshez?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA szeléntartalmával hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A készítményben szelénes élesztőpor található, a szelént organikus formában tartalmazza.

Mely összetevők segítenek a fáradtság csökkentésében?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA összetevői közül a magnézium, a B3-vitamin és a vas részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Mate és ginzeng tartalma a fáradtság csökkentésében játszik szerepet.

Mely összetevő támogatják a lelki-egyensúly fenntartását?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula sáfrány tartalma hozzájárul hozzájárul a lelki egyensúly és a jó közérzet fenntartásához, illetve a normál relaxációhoz.

Mely összetevő járul hozzá a memória és a koncentráció fenntartásához?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulában lévő ginzeng hozzájárul a normál fizikai és szellemi erőnlét megőrzéséhez, valamint a normál koncentráció megőrzéséhez és a memória fenntartásához.

Tartalmaz-e jódot a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula hozzáadott jódvegyületet nem tartalmaz.

Hogyan adagoljam a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulát?

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A kapszulák kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Milyen hosszú szünetet érdemes tartani a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kúrában a ginzeng adaptogén hatása miatt?

A PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulát érdemes kúraszerűen, 3 hónapon keresztül alkalmazni. A ginzeng adaptogén hatása miatt 6 hét után rövid, 1 hetes szünetet lehet beiktatni, majd folytatni a termék alkalmazását.

Szedhetem-e együtt és ha igen, hogyan a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulát a PAJZSMIRIGY+HAJ kapszulával?

Igen. A PAJZSMIRIGY+ENERGIA és a PAJZSMIRIGY+HAJ kapszulák együtt is szedhetők. Együtt szedve a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a reggeli étkezés után, míg a Pajzsmirigy+HAJ kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a déli étkezés után javasolt fogyasztani, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Szedhetem-e együtt és ha igen, hogyan a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszulát a PAJZSMIRIGY+SLIM kapszulával?

Igen. A PAJZSMIRIGY+ENERGIA és a PAJZSMIRIGY+SLIM kapszulák együtt is szedhetők. Együtt szedve a PAJZSMIRIGY+SLIM kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a reggeli étkezés után, míg a PAJZSMIRIGY+ENERGIA kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a délelőtt folyamán javasolt fogyasztani, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.